biliyor


Messenger Mobil İndir / Ücretsiz / Download

admin | Aralık 29, 2017 | 0 yorum

Messenger Mobil ile anlık mesajlaşma yapıp sevdiklerimizle iletişimi ücretsiz olarak doya doya yapabiliriz. Messenger 'programının en önemli özelliği kısa mesaj atıyoruz fakat ücret ödemiyor. Mesajlaşma tamamen ücretsizdir. Sayfamızdan Messenger mobil uygulamsını akıllı telefonunuza hemen indirip download yapabiliriz. Kurulum oldukça basit. Messenger indirip hemen kuullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece facebook arkadaşları değil telefon rehberinizdeki herkez ile mesajlaşabilir ve sohbet edebilirsiniz.

Messenger mobil uygulaması ile sevdikleriniz ile grup kurabilir kendi aranız da özel olarak sohbetler yapmak mümkün.  Sohbet balonları sayesinde başka işler ile meşgul iken konuşmalarınızı sürdürebilirsiniz. Messenger ile arkadaşlarınız ile bedava konuşabilirsiniz. Bu harika mesajlaşma uygulamasını Messenger'ı verdiğim linke tıklayıp bedava android cihazınıza download yapıp güvenle indirebilirsiniz. Kuurulum çok kısa zamanda bitiyor. Çok memnun kalacağınız Messenger programı en popüler uygularımın en başında. Messenger mobil son sürümünü indirip daha bir çok özelliğini keşfedebilirsiniz. İyi sohbetler.


goo.gl/2rxcoV

Etiketler : , , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum