biliyor


Android İçin Google Play Store (APK) İndir / Yükle

admin | Ocak 07, 2018 | 0 yorum

Önceki adı Android market olan Google Play Store uygulamasını Android cihazınıza sayfamızdan bedava olarak hızlı ve güvenli biçimde hemen indirip yüklemeyebilirsiniz.

Google Play Store uygulamasının son sürümünü indirerek Andoroid işletim sistemine sahip cihazınıza oyun , uygulama, multimedya içerik vb ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Mlyonlarca uygulama ve oyun Google Play Store 'de sizi bekliyor.

İlk önce sayfamızda ki linke tıklayıp Google Play Store uygulamasını kesintisiz olarak download yapıp indriyoruz. Daha sonra APK dosyasını kurmak için Ayarlar-Uygulamalar kısmındaki Bilinmeyen kaynaklar seçeneği aktif olmalıdır. Sonra diğer uygulamalar gibi Google Play Store Apk 'yi kolayca Android işletim sistemli cihazınıza kuruyorsunuz. Eğer Google Play Store Apk kurulumunda yada indirirken sorun yaşaarsanız bize yazarak destek alabilirsiniz.

Google Play Store güncel uygulamayı ücretsiz indirmek için aşağıda yer alana linke gitmeniz gerekiyor. Kolay gelsin

Android İçin Google Play Store İndir / Yükle

Etiketler : , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum