biliyor


Counter Strike eXtreme V6 İndir / Download Full

admin | Nisan 04, 2018 | 0 yorum

Counter Strike, counter strike eXtreme, cs extreme full indir download, cs extreme Pc İndir Full, Oyun İndir, Bedava  Counter Strike eXtreme V6 İndir, Counter Strike extreme Oyunu Download

Merhaba arkadaşlar. Herkesin çocukluğunda mutlaka oynadığı Counter Strike meşhur oyunu sizlerle tekrar buluşturuyorum. Bu kez  Counter Strike serilerine eklenen yeni oyun extreme ile karşınızdayız.

Extreme de bir çok farklı karakter seçme özelliği var ve farklı mod özelliği bulunuyor;

  • Normal mod bildiğimiz counter.
  • Death Match da ise öldükten sonra el dönmeden 3 saniye sonra tekrar oyuna katılıyoruz. 
  • Ghost modda hayaletlerle savaşmaya hazır olun. Sizde hayalet olabiliyorsunuz. Zombi modda ise oyun içi görseller kısmındanda gördüğünüz gibi korkunç zombiler sizi bekliyor. Siz de zombi olabiliyorsunuz. Yalnız zombi mod gerçekten korkutucu olmuş.
  •  Zombie Scenario modunda ise insanlar ve zombiler hayaletlere karşı ve death match daki gibi öldükten sonra 3 saniye geçiyor yeniden oyundasınız. 
  • Human Scenario modunda oyuna 250 can ile başlıyorsunuz. 
  • Zombie Mode 2 Zombie Mode 3 daha değişik zombi türleri bulunduruyor. 
Counter severler için hazırladığımız bu sayfadan  Counter Strike eXtreme V6 indirerek  oyunda botlu oyun oynayabilirsiniz. H tuşu bot atamaya yarar ve zorlukları ayarlayabilirsiniz. Oyunu downoad yaptıktan sonra bilgisayarınıza indirme bittikten daha sonra oyunu hemen kurabilirsiniz. Kurulum aşamasında crack gerekmez direkt oyuna giriş yapabilirsiniz. İyi oyunlar...


CS extreme İçin Sistem Gereksinimleri: 

İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: AMD Athlon 1200 + / Intel Pentium 3 1.2 GHz
Bellek: 256 MB
Video: nVidia GeForce 2 MX / ATI Radeon 7xxx
Ses kartı: DirectX 9.0 uyumlu
Boş sabit disk alanı: 1.7 GB


Etiketler : , , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum