biliyor


Programsız Facebook Video İndirme

admin | Nisan 06, 2018 | 0 yorum

Programsız Facebook videolarını bilgisayara indirme nasıl yapılır ?

Facebook'ta gördüğünüz ya da izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebileceğinizi biliyormusunuz?

Facebook sayfanızda paylaşılan videoları indirmek artık çok kolay üstelik programa gerek kalmadan programsız olarak hemen pc ye indirebilirsiniz. Son zamanlarda youtube ile yarışan facebook videolarıyla ilgi çekiyor. Şimdi gelelim bu videoları nasıl indiriyoruz sorusuna ;

https://fullindir-yukle.blogspot.com/2018/04/programsiz-facebook-video-indirme.html

İlk adım olarak yapmamız gereken, indirmek istediğiniz video sayfasını açmak olacaktır. Bunun için ana sayfada yer alan içeriğin paylaşım tarihine tıklıyoruz ve bu şekilde video sayfasını açıyoruz.Video sayfasını açtığımıza göre şimdi de, video bağlantısını düzenleyeceğiz. www kısmını silerek bunun yerine “m” eklememiz gerekiyor. Bu şekilde mobil siteye bağlanmış olacağız. (Yeni adresin https://m.facebook.com/ şeklinde devam etmesi gerekiyor. Bu işlemi de yaptıktan sonra Facebook’un mobil sayfası açılacaktır. Videoyu oynat butonuna bastıktan sonra durduruyoruz ve sağ tıklayıp “Video olarak kaydet” butonuna basıyoruz.Kaydet butonuna bastıktan sonra videonun nereye yükleneceğini seçebilir, indirme işlemini başlatabilirsiniz.Gördüğünüz gibi Facebook’tan bir video indirmek istediğinizde, gereksiz yere eklentiler veya programlar kullanmanıza gerek kalmadan bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer sizin de bu yönteme benzeyen ve program kullanmadan gerçekleştirebildiğiniz bir yöntem varsa yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.
https://fullindir-yukle.blogspot.com/2018/04/programsiz-facebook-video-indirme.html

Etiketler : , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum