biliyor


Dropbox 49.4.69 Download / İndir / Son Sürüm / Türkçe

admin | Mayıs 15, 2018 | 0 yorum

Dropbox, dosyalarınızı çevrimiçi olarak ve bilgisayarlarınız arasında otomatik olarak senkronize etmenizi sağlar. Sayfamızdan Dropbox güncel son sürümünü indirebilirsiniz. Tamamen ücretsizz Dropbox yazılımını bilgisayarınıza basit bir şekilde kurabilirisniz. Dropbox yazılımını download yapmak için sayfa sonunda ki indirme linkine tıklamanız yeterli.

https://fullindir-yukle.blogspot.com/2018/05/dropbox-49469-download-indir-son-surum.html

Dropbox, bilgisayarınızdaki herhangi bir klasör gibi çalışır, ancak birkaç farklılıkla. İşte nasıl çalışır:

  • Dosyaları normalde yaptığınız gibi taşımak için sürükle ve bırak 
  • Dropbox'ın içindeki herhangi bir dosya veya klasör Dropbox'ın sunucularına ve hesabınıza bağlı başka bir bilgisayara senkronize edilecektir. 
  • Senkronize olduklarını ve güncel olduklarını bildirmek için dosyalarınızın üstünde yeşil onay işaretleri görünecektir.
Dosyalarınız her zaman güvende. Tüm veriler SSL üzerinden aktarılır ve depolamadan önce AES-256 ile şifrelenir. Dosyalarınızı bir bilgisayarda Dropbox klasörünüze koyun ve Dropbox'ın yüklü olduğu diğer bilgisayarlarınızda da otomatik olarak görünürler (Windows, Mac ve Linux). Akıllı telefonunuz veya mobil cihazınız için (iPhone, iPad, Android ve Blackberry) Dropbox uygulamalarını bile indirebilirsiniz. Dropbox'ınızdaki her şey Dropbox web sitesinden de edinilebilir.

Etiketler : , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum