biliyor


Hotmail Şifremi Unuttum / Şifre Değiştirme / Şifre Sıfırlama

admin | Ekim 31, 2015 | 2 yorum

Merhaba değerli arkadaşlar. Çok önemli bir konu hakkında sizlere bilgi vereceğim. Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan hotmail şifremi unuttum, hotmail şifre değiştirme, sıfırlama, msn şifre değiştirme, msn şifre sıfırlama, şifre geri alma gibi önemli bilgileri sizinle paylaşacağım. Şu kesin ki sık kullanlmayan şifreler daha çabuk unutulur. Ve ihtiyacımız olduğunda şifreleri hatırlayamayız. Çok önemli bilgiler olabilir bu hesaplarda. Size verdiğim bilgiler sayesinde kurtarma işlemleri 100 % sonuç veriyor.
 Gelelim hotmail kullanıcılarının çoğunun başına gelen şifre unutma problemi nasıl çözülür.

Hotmail Şifremi Unuttum

Hotmail şifrenizi hatırlamıyorsanız bu bağlantıya tıklayın ve neden oturum açamıyorsunuz sorusuna cevap vererek şifre sıfırlama sayfasını açınız.

 
Parolamı unuttum seçeneğini seçip ileri butonuna tıklıyoruz.ve açılan sayfaya şifresini unutuğunuz, şifresini hatırlamadığınız hotmail adresini yazıyorsunuz. Ve altındaki güvenlik kodunuda dikkatli olarak doğru bir şekilde yazıyoruz. Ve tekrardan ileri butonuna tıklıyoruz.

Şimdi en önemli olan sayfadasınız. Sizin daha belirlediğiniz bilgilerle ilgili bağlantı kurabileceğiniz sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfadan güvenlik kodunuzu nasıl almak istedeiğinizi tercih edip kod gönder sekmesine tıklıyoruz.

Son sekmede yazan Bende bunlardan hiçbiri yok sekmesini işaretlerseniz sizinle iletişim kurabilecek bir mail adresi isteyecekler. Ve Sizi hesap sahibi olup olmadığınızı doğgrulamak için yeni bir sayfaya yönlendirip bilgiler girmenizi isteyecekler.Bilgiler doğru olduğu takdirde yeni msn şifresi alabileceksiniz. Kolay gelsin.

Hotmail Şifre Değiştirme Videou Anlatım, Şifre Sıfırlama


http://fullindir-yukle.blogspot.com/2015/10/hotmail-sifremi-unuttum-sifre.html

Etiketler : , , , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

2 yorum :