biliyor


WhatsApp Messenger Mobil İndir / Ücretsiz

admin | Aralık 15, 2017 | 0 yorum

En popüler uygulamalardan ve en çok indirilenler arasında olan WhatsApp Messenger mobil uygulamasınını bu sayfadan sizinle paylaşmaya karar verdim. Uygulama son WhatsApp Messenger son sürümü olmakla beraber yeni özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor. Harika bir uygulama olan WhatsApp Messenger mobil sürüm ücretsiz olarak sayfamızdan indirilebiliyor.
WhatsApp Messenger mobil uygulamasını indirmeden önce özelliklerine isterseniz bir göz atalım.Çok kullanışlı bir şekilde mesajlaşmanızı, ses kaydı göndermenizi, resim dosyaları göndermenizi ve dosya paylaşmanızı sağlayan bir iletişim uygulamasıdır.

Üstelik telefon numaranızı girmenizle birlikte WhatsApp Messenger, listenizdeki bu uygulamayı kullanan diğer kişilerle iletişim kurmaya başlamanızı sağlar. Mevcut internet bağlantınız üzerinden işlevlerini yerine getiren WhatsApp Messenger, mobil cihaz kullanıcıları arasında en popüler iletişim uygulamarından biridir. WhatsApp Messenger kapalı olsa bile size gönderilen iletişim nesnelerini saklar ve daha sonra size sunar. Bu sayede çevrimiçi mesajlaşmadan bir adım öteye gitmiş olursunuz.

 Bu mükemmel ve çok kullanışlı WhatsApp Messenger mobil uygulamasını hemen bilgisayarınıza aşağıdaki linkten ücretsiz ve güvenli, hızlıca bilgisayarınıza anında indirebilirsiniz. Kurulumu gayet kolaydır. WhatsApp Messenger ile ilgili sormak istediğiniz soru veya sorularınız varsa iletişim bölümünden yazabilirsiniz.


WhatsApp Messenger Mobil İndir / Tek Link Ücretsiz Yükle

Etiketler : , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum