biliyor


Facebook Giriş / Facebook Kaydolma / Facebook Üye Olma / Facebook Hesabı Açma

admin | Ocak 15, 2018 | 0 yorum

Bu sayfamızda olmazsa olmazımız Facebook ile ilgili Facebook hesabı girişi nasıl yapılır? Facebook nasıl kayıt olunur ? Face kaydolma, Facebook'a nasıl üye olunur? Facebook üyelik işlemleri yapma vb konulardan bahsedeceğiz. 

Nederedeyse tüm dünyada yaygın olarak kullanılan en popüler uygulamalardan biri Facebook uygulamasııdır. Kullanıcısı her geçen gün çığ gibi artıyor.

Eğer sizin bir facebook hesabınız yoksa , facebook üye olmak istiyorsanız yada facebook a kayıt olmak istiyorsanız doğru adreste doğru sayfadasınız. Lütfen yazımızı okuyun..

Dünyanın en popüler ve kullanıcı sayısı ile rekorları alt üst eden facebook hesabı almak tamamen ücretsiz ve kolay bir şekilde kısa sürede facebook a üye olunabiliyor.

İlk önce facebook sitesini giriş yapmak için tıklayın. Facebook Giriş
Açılan sayfadan basit şekilde facebook yeni bir hesap oluştur yazısı var. Altına Adını ve soyadını yazıp bir edet e-posta veya telefon numaranı yazıp bir tane de facebook hesabına giriş yaparken güvenlik amaçlı kullanacağın bir şifre yazıyorsun mümkünse şifrende zor karakterler kullanmanızı tavsiye ediyoruz. (harf ve rakamdan oluşan), doğum tarihi kısmınıda dolduruyorsunuz cinsiyetinizi yazıp Hesap Oluştur bağlantısına tıklıyoruz ve artık sizinde bir facebook hesabınız var. Güle güle kullanınız.

Facebook giriş yapma ve kayıt olma işlemini ücretsiz yapıyorsunuz ve facebook uygulamasını ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Facebook üye olma işlemide yukarı da anlatılanlar gibi. Facebook hesabınızı güle güle kullanın.

Etiketler : , , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum