biliyor


VLC Media Player Türkçe Full Sürüm İndir 2018

admin | Mart 19, 2018 | 0 yorum

Sayfamızdan video ve ses oynatmanıza yarayan popüler programlardan VLC Media Player türkçe full son sürümünü paylaşmaya karar verdim. Sayfamızda VLC Media Player 2018 indir, yeni VLC Media Player yükle, bedava VLC Media Player indir, download VLC Media Player full, VLC Media Player ses ve video oynatma programı indir, ücretsiz VLC Media Player indir, kesintisiz VLC Media Player son versiyonu, donmadan VLC Media Player full indir pc yer alıyor.

https://fullindir-yukle.blogspot.com/2018/03/vlc-media-player-turkce-full-surum.html
En popüler ses ve video oynatma programı elbette VLC Media Player dır. Neredeyse her bilgisayar kullanıcısının mutlaka ihtiyacı olan VLC Media Player programını sayfamızdan besava bilgisayrınıza türkçe olarak hızlı ve güvenli olarak hemen indirebilirsiniz.

Eski VLC Media Player sürümlerine göre bu son sürümü yeni özellikleri ile beğenilmektedir. Kullanımı sade,basit ve kolaydır. Hemen bilgisayarınıza download yapmak için yazımızın devamını okuyun ve sayfa sonunda bulunan VLC Media Player türkçe indirme linkine tıklamanız yeterli olacaktır. Program kısa sürede bilgisayarınıza inmeye başlayacaktır. Yükleme sonrasında kurulum diğer sürümler  gibi basittir. Kesintisiz bir yükleme işlemi için lütfen bilgisayarınızda ki açık programları kapatmanızı tavsiye ediyoruz. Aklınıza takılan sorular varsa bize yazabilirsiniz. Kolay gelsin..

VLC Media Player Türkçe Full Sürüm İndir 2018

Windows İçin – 32 Bit
Seçenek 1: İndir
Seçenek 2: İndir

Windows İçin – 64 Bit
Seçenek 1: İndir
Seçenek 2: İndir

Etiketler : , , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum