biliyor


Facebook'tan Skandal Açıklama Geldi...

admin | Nisan 05, 2018 | 0 yorum

Bu sayfada facebook veri skkandalı haberi, facebook tan şoke eden veri kullanımı haberi, facebook haberi son dakika, facebook bilgilerinin izinsiz kullanımı iddaası, veri kullanımı gerçeği facebook , facebooktan açıklama şok şok haberi yer alıyor bu sayfada...

Facebook 'tan kullanıcıları şoke eden açıklama nihayet geldi. Son günlerin en popüler açıklamalarından birisi facebook veri dağırımı skandalıdır.

Facebook ile Cambridge Analytica iş ortaklığından doğan ve Cambridge Analytica şirketinin kullanıcıların bilgilerini izinsiz olarak kullandığı yönünde bilgiler elimize geçti. Ve bu bir skandal. Yaklaşık 50 milyon kullanıcının bilgilerinin izinsiz kullanıldığı sanıyorken bu rakamın 90 milyon civarına çıktığı tahminler arasında.

Facebook CTO'su Mike Schroepfer yaptığı açıklamada, Londra merkezli "Cambridge Analytica" adlı veri analiz firmasının, 50 milyon Facebook kullanıcısının hesaplarından izinsiz topladığı kişisel verileri ABD ve İngiltere'de kritik siyasi seçimleri etkilemek için usulsüz kullandığına yönelik iddiaların değerlendirildiğini bildirdi. Schroepfer açıklamada, "Çoğu ABD'de bulunan yaklaşık 87 milyon kullanıcıyla ilgili bilgilerin Cambridge Analytica'yla uygunsuz şekilde paylaşıldığına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Pazartesi gününden itibaren Facebook kullanıcılarıyla yükledikleri uygulamalarla ilgili linklerin paylaşılmaya başlanacağını belirten Schroepfer, üyelere bu uygulamalarda paylaştıkları kişisel bilgilerin de gösterileceği bilgisini paylaştı. Schroepfer, Cambridge Analytica'ya verileri usulsüz biçimde sızan kullanıcıların bu konuda bilgilendirileceğini vurgularken, tüm Facebook kullanıcılarının da istemedikleri uygulamaları silebileceklerinin altını çizdi.

Mark Zuckerberg ifade verceği, gelen bilgiler arasında...

ABD Temsilciler Meclisi Enerji ve Ticaret Komitesi Başkanı Greg Walden ve Komite Üyesi Frank Pallone Jr., Facebook kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg'in gelecek çarşamba veri skandalıyla ilgili komitede ifade vereceğini bildirdi...

Etiketler : , , , ,


https://fullindir-yukle.blogspot.com [EKİP] :
Sitemizde Full Yeni Sürüm İndir ,Tek Link, Download, Paylaş, 2018 Program Yükle,Ücretsiz Yükle, Tek Link Download, Bedava İndir, Oyun İndir yer almaktadır. Ekip!

0 yorum